fredag 21 november 2008

jag orkar inte

Idag har jag en sån där dag att jag bara vill inte. Jag vill inte jobba, jag vill inte gå ut, jag vill inte laga mat m.m.

Jag fattar inte hur man ska orka med hela vintern. Jag bara suckar, när ska man få tid med sånt som man vill göra. Jag vill ut och rida, men när finns tiden till det? Jag behöver städa men när finns tiden till det? Hur kul är det att städa själv när det är över hälften om min sambo har lagt fram. har sagt att jag inte ska städa efter honom för han måste lära sig han med att plocka bort, jag kan medela att det ser ut som en soptipp, jag mår svindåligt över det och jag har sagt det till honom men jag får bara till svar att han ska ta och städa, men ingenting händer. Snart städar jag och då kommer han få veta också att allt hamnar i soporna, för han värkar ju in te sakna grejorna som ligger på golvet. Ibland hoppas jag att våran valp tuggar sönder någonting, men då har vi en snäll valp som inte tuggar, så det kommer aldrig att hända.

Sen var det ju jobbet, jag jobbar för att jag måste, jag hatar tanken på att bara gå till jobbet. Inte för att jag vantrivs på jobbet, det är bara det att jag har så mycket att göra här hemma så jag har igentligen inte tid att jobba, men jag behöver pengarna. Så det här kommer vara en helg som bara försvinner....nä nu har jag hamat i ett klagoträsk, har säkert hänt något roligt, men jag kommer inte på något.

Idag är en sån här dag jag tänker på alla mina djur som gått bort, min morfar, min farfar m.m. men mest mina djur som gick bort förra året. min häst som var tvungen att slaktas, min hund som blev överkörd av tåget, min katt som blev ihälbiten av en hund...ja många tankar och fortfarande en sprängande huvudvärk och ont i ryggen, hur ska man orka.

man sjunker längre och längre ner i träsket och jag tror inte jag tar mig upp snart, jag ramlar och slirar i leran men ser inte en torr fläck att stå på.

Ska vila lite för att orka jobba natt, min mamma är så snäll att hon är barnvakt, men frågan är om jag kan sova,så slut som jag är så skulle jag med säkerhet sova i flera månader om jag fick, men det svåra är att somna och slappna av....jaja sak samma nu har jag då skrivit några rader om vad som försigår i mitt huvud....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar