tisdag 5 maj 2009

en händelserik helg















I helgen har det hänt mycket. Det bästa var nog att vädret var vackert och man kunde vara ute med våran galna son. Han älskar verkligen att vara ute, fick han välja skulle han nog bo ute hela dagarna eller bo i badkaret inne.

Vi åkte en snabb tripp till Luleå, min bror skulle ha något till bilen så vi följde med för att få se annat än gården, då fixade vi ett bollhav till Casper. Han fick även en rutchkana och ett trädgårdssett han gillar ju som sagt att vara ute så han får en hel del ute grejor han kan leka med.

Sen var min mor och far iväg på en tur, de fick hämta en massa djur pga av att de skulle flytta. Vissa djur var så dåliga att vi fick ta bort dem, att vissa människor får ha djur det fattar jag inte. Hästen var i dåligt skickt men vi ska försöka ge den en chans här i livet, men vi får se vad veterinären säger om den.

De andra djuren är magra också men inte alls på samma sätt, det är de mindre djuren som värkar lida med ögon inflamation och dåliga i magen. Kaninerna går nog inte att rädda, några går kanske men det finns de som måste bort. Getterna och kalkonerna värkar vara i hyffsat skik.....

...sen på söndags kvällen fick en av våra katter kattungar...riktiga små söta korvar...och sötare ska de bli

1 kommentar:

  1. små kattungar åh vad kul :)
    Hoppas det löser sig för de flesta av djuren. Hästen verkar vara en fin kingap

    SvaraRadera