måndag 11 maj 2009

Helgen

I helgen så bestämde vi oss för att åka till Skellefteå för att hälsa på lite folk eftersom det var ett tag sedan vi var nere. Vi hälsade på farfar och hans fru. Sen hälsade vi på gammel farmor och farfars syster. Sen blev det lite koll på hästhoppningen på Skellefteå ridklubb, det var riktigt roligt även om det började regna. Casper tyckte inte bry sig han var så inne att se på när de hoppade över hindrerna....kanske blir han en hoppryttare, vem vet??

Efter det så hälsade vi på Mjukis tremening, det var roligt han har ett barn som snart ska fylla tre och gissa om casper hade roligt. De sprang och lekte och hade riktigt många bus på gång. Skönt att det finns fler som har aktiva och busiga barn där man inte behöver vara rädd att ens egna barn ska riva ner något eller förstöra något. Sen kollade han in kaninerna som fanns där och hittade en söt liten kanin som han ska få ha som sin, men jag gissar att den kommer att vara mest mammas. Det blev en liten hermelin kille vid namn Milton. Han var visst hoppad med så vem vet han kanske gör Casper mer inne på hoppning :p

Sen gjorde vi inte så mycket mer under helgen, men på tisdag kommer farmor och hälsar på och sen ringde även moster och sa att hon skulle komma en sväng och hälsa på casper....hon var lite sur för att han inte var hemma nu i helgen när hon och pj var och hälsade på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar