lördag 22 augusti 2009

Surströmming/kräftskiva

Igår lyckades vi få barnvakter så vi kunde åka på en barnfri surströmming/kräftskiva. Det var en helt underbar kväll med kompisarna. Det var ett tag sedan man var utan barn så man kunde hitta på något med kompisarna och inte behöva bry sig om barnen. Det var riktigt kul.

Barnvakterna tyckte även tt det var kul och vi var så välkomna att lämna barnen...inte för jag tror att det blir det på ett bra tag, men det är kul att barnen sköter sig när man är borta. Casper hade fått åka buss och det var visst riktigt kul. han är ju som sakt väldigt förtjust i allt som har motorer i sig så han var riktigt glad. Laban hade varit riktigt snäll och skrattat en hel del, det är kul att han inte är sur och tvär när man är borta. Gammelfarmor hade till och med hört hur han skattat genom telefonen....riktigt kul att se när vuxna pratar för sig själv med en lur mot huvudet :)

Nu är vi djurvakt till imorgon och det har bar gott bra hitttils, nu är det bara att sätta sig ner och ta det lugnt, barnen sover, djuren är gjorda...så vem vet nu kanske vi får se på tv en stund innan Laban ska ha mat igen...sen får man kanske gå och sova tidigt så att man orkar med morgondagen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar