lördag 26 september 2009

Förkylda

Det har inte blivit så mycket gjort på flera dagar. Barnen blev förkylda och smittade ner både mig och mormor så smittade vi ner resten av familjen typ....en ond cirkel har det blivit, men förhoppningsvis nu när alla går och är förkylda borde vi komma ur det snart. Man orkar inte göra något, man vill bara sova men det kan man inte göra för man hostar och kraxar som jag vet inte vad. Det är med tvång man stiger upp, det är med tvång man äter något osv...

Hur som helst kan jag meddela er som läser att nu känner man Labans risgryn till tänder ner till, båda har kommit upp, så snart springer han runt och bits han med. Han har även snurrat runt från mage till rygg och tycker det är skit kul...han har gjort det tidigare men inte förstått vitsen med det, men nu så hinner man inte mer än lägga han på mage så snurrar han runt och skrattar.

Casper har lärt sig ännu mera hyss som pappa hans lärt han.Han har lärt sig att man kan spruta en massa vatten runt hela badrummet och sickta på den som kikar in för att se vad han gör...buse säger jag bara. Fast han är dunder förkyld syns det inte på honom...förutom att hans tålamod tar slut fortare nu men annars är han fit for fight.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar