torsdag 3 september 2009

Lite grejor som jag upptäckt

Casper och Laban är förkylda, Casper har dessutom dragit på sig ögoninflamation. Men som tur är så har de ingen feber. De hostar och rinner från näsorna men inte så mycket mer. Casper har hittat sin favorit film, det är så mycket som bilar....ovanligt för en som är helt tokig i allt som har motorer :) Han klarar nästan av att sitta still hela filmen hela 1.10 minuter kunde han sitta still. Sen kan han sitta och se Ice Age och Bolt men då är man inte still många minuter. Hans favorit böcker är klassiska sagor från HC anderson speciellt den fuka ankungen men även Barbapapa är bra, detär de böckerna man får läsa om och om igen si så där varje kväll. Hans favorit grej är för tillfället en trehjuling och en fischerprise littlepeople buss, men leksakerna beror allt på vilket humör han är på. Casper har börjat med att han ska härma allt man gör, sopar jag så ska han sopa m.m.

Laban håller på att få sina tänder, så han dregglar och seklar som jag vet inte vad. Han ska visst vara lika snabb som storebror där som fick sina fyra första vid 4 månader...få se om Laban har lika bråttom eller om det ska ta lite längre tid, han har ju en månad på sig :p Han har upptäckt sina händer, väldigt intressanta saker man har på kroppen. Han har även fått provsitta i hoppgungan en liten stund, han är fortfarande för liten att sitta i den men med lite hjälp är det helt okej. Han tycker mer om den än vad Casper gjorde. Sen har vi börjat låta Laban få smaka lite lite smakportioner, det går lite trögare än Casper...som smällde i sig en hel burk nästan med en gång, Laban granskar först smaken men efter en sked var det inga problem att få i nästa, men han får inte mycket...vill ju inte att han ska få ont i magen.

Annars så har det inte hänt så mycket, har bokat in stället för både dopet och bröllopet. Dopet kommer att ske i Österjörn precis som Caspers och det sker den 12 sep kl 13.00 Bröllopet är som sagt bestämmt men det återkommer vi med mer om sen.

Men nu är min lilla fritid slut, nu vaknar Laban och vill ha mat och Casper är less att sitta still framför tven.

2 kommentarer:

  1. Du glömde tala om att han älskar att kasta saker runt sig så man skulle nog behöva kravall utrustning ibland =)

    SvaraRadera
  2. Vad kul att han gillar min bok med sagor :) Jag blir sååå glad :)

    Ser frammemot dopet på Lördag, då jag äntligen får vara lite social med folk :)
    Kram på er!!

    SvaraRadera