söndag 26 juli 2009

Äntligen

I fredags fick vi äntligen papprerna från skatterverket att Labans alla namn var godkända, de har inte preci varit snabba. Men nu kan man äntligen börja planera dopet och sånt där.

En annan sak jag upptäckte, en annons i norran på BB-nytt kostade 240:- ink moms. När jag satte in för 1 år sedan för Casper var det gratis...Vilken chock höjning de har gjort, trodde att det inte skulle ha höjts så mycket men men de har väl upptäckt att det födds en amssa barn och att de flesta vill ha in dem i tidningen så de kan ta betalt för det. Lite tråkigt att inget ska vara gratis längre men de nåste väl dra in pengar någonstanns nu när folk hellre läser tidningen på Internet än att prenumera på den.

Nu är jag även lite less regnet, det har regnat i 4 dagar i sträck nu inte ens en skymt till uppehåll, man kan inte göra något varken rida, gå ut och gå eller leka med barnen. Casper blir så odräglig när han inte får vara ute, slåss, luggas, sur och kinkig. Han blir en riktig pina, så igår och idag tog vi på honom regnkläder så fick han vara ute i alla fall. Då är han nöjd, gissar att vi får gå ut igen en sväng efter maten bara för att kunna lägga han senare ikväll, annars blir han väl bråkig där med.

men en sak är säker, vi kommer inte ha några problem att få honom att äta frukt och grönsaker...en liten marodör är han dock i trädgårdslanden och bärbuskar, men han äter alla frukter och bär fast de inte är mogna. Sen är det dock väldigt roligt att rensa ogräs, men det äär inte alltid det blir ogräset som plockas utan blasten på växterna eller försöka slita loss en rabarber för de går att äta och så ramlar man in i busken och knäcker halva rabarberbusken så då måste vi göra paj eller kräm. Han är en riktigt gottegris på nyttiga saker,fast det är klart, han är farlig på onyttiga saker också. Hoppas Laban äter det mesta också..

1 kommentar:

  1. Haha vilken riktig buse han verkar, Casper.

    Nu ser jag fram emot dopet :)
    Kram

    SvaraRadera