tisdag 21 april 2009

Hemma igen efter en lång natt

Igår blev Casper jätte dålig så vi fick åka ner till akuten och sitta där i timmar, vi skulle först bli inlagda här i Skellefteå på barn men det var fullt så då ville de skicka oss till Umeå men där var det också fullt så det blev Sunderbyn istället. Det var jätte fint där, men det fick jag se idag när vi väl fick fara hem. Vi fick sitta här i Skellefteå fram till ett tiden sen fick vi åka ambulans till sunderbyn och där fick vi vara på akuten ca en timme innan vi fick komma upp på barn, där hamnade vi i isoleringen eftersom de trodde att det var magsjuka, men så var inte fallet. De vet väl fortfarande inte vad som var fel förutom att han var uttorkad, men vi fick åka hem eftersom han var mycket mycket piggare idag, har nog inte sett han så här pigg på länge. Trött och lite vinglig på benen men vad kan man begära av att vara sjuk i 14 dagar och tappat 1,5 kg.

Men vi ska ha koll på avföringen och blir den inte bättre så vill de att vi ska ta ett avföringsprov. Men febern är borta och vi fick som sagt åka hem, riktigt skönt eftersom man inte fått sova något i natt och hur det än är så är det alltid skönare att sova i sin egna säng och vara i den miljön man trivs i.

Barn i sunderbyn var riktigt fint och de var riktigt trevliga men hur det än är så blir det rätt tråkigt att inte göra något, för man har ingenting att roa sig med när man ligger inne. Tur att det var bara nästan ett dygn och inte som våran rumskamrat som inte visste när de skulle få åka hem till Skellefteå igen eftersom de inte visste vad som var felet på honom.

Nu ska jag ut och ta lite luft och sen ska jag in och sova för som sagt jag är jätte trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar