onsdag 10 juni 2009

Casper och Laban













Här är det några kort på Casper när han var frisk och vi hade fint väder senast. Han var överlycklig, två grejor han älskar att göra....bada och vara ute.

Idag så mår Casper bättre, är fortfarande lite sur men kopporna i munnen är på väg att försvinna och det har inte kommit några nya på kroppen så kanske om han har tur får han följa med på semester med mormor och morfar, men vi får helt enkelt se....om mamma kan släppa iväg honom vill säga :)


Jag tycker inte om att lämna ifrån mig mina barn, det gör så ont i hjärtat att vara ifrån dem och speciellt när det handlar om 1 vecka....en vecka kan vara så lång

Vi frågade barnmorskan om det fanns risk att Laban kunde få vattenkoppor, och de trodde det var lugnt men vi skulle hålla våra ögon öppna för det eftersom jag inte ammade så kunde han få det men det var en liten chans.

På kortet ser man hur sur han är....beror på att mamma är seg med maten, eftersom jag måste ge ersättning och det tar sååååå lång tid tycker Laban, han hade gärna sett att maten var färdig när han började röra på sig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar